Politika privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Pravila Richmond Park Schools poštuju vašu privatnost u vezi s bilo kakvim podacima koje možemo prikupiti od vas na našoj web stranici, https://bihac.rps.edu.ba/ i druge web lokacije koje posjedujemo i kojima upravljamo.

Osobne podatke tražimo samo kada su nam zaista potrebni za pružanje usluge vama. Podatke prikupljamo u skladu sa zakonom, uz vaše znanje i saglasnost. Obavještavamo vas i zašto prikupljamo podatke i kako će se isti koristiti.

Sakupljene podatke zadržavamo samo onoliko dugo koliko je potrebno da bismo vam pružili traženu uslugu. Podatke koje čuvamo, zaštitit ćemo komercijalno prihvatljivim sredstvima kako bismo spriječili gubitak i krađu, kao i neovlašteni pristup, otkrivanje, kopiranje, upotrebu ili izmjenu.

Ne dijelimo nikakve lične podatke javno ili sa trećim stranama, osim kada to zahtijeva zakon.

Naša web stranica može se referencirati na vanjske web stranice kojima mi ne upravljamo. Imajte na umu da nemamo kontrolu nad sadržajem i praksama ovih stranica i ne možemo prihvatiti odgovornost ili odgovornost za njihove politike privatnosti.

Slobodni ste odbiti naš zahtjev za vaše lične podatke, uz razumijevanje da vam možda nećemo omogućiti neke od željenih usluga.

Vaša daljnja upotreba naše web stranice smatrat će se prihvaćanjem naše prakse oko privatnosti i osobnih podataka. Ako imate bilo kakvih pitanja o načinu na koji obrađujemo korisničke podatke i lične podatke, slobodno nas kontaktirajte.