O nama

parallax background

DOBRODOŠLI U
RICHMOND PARK SCHOOLS

U Richmond Park Schools, vjerujemo da učenici mogu dostići puni potencijal jedino ako se osjećaju sretni, sigurni i zaštićeni. Stoga, naše škole funkcioniraju kao proširena porodica i osiguravaju da Vaše dijete dobije odgoj, podršku i obrazovanje kako bi ispunili Vaša očekivanja. Sve naše škole dijele zajedničke vrijednosti Richmond Park principa.

Mi smo jedna od nekolicine obrazovnih ustanova u Bosni i Hercegovini koja nudi nacionalni nastavni plan i program koji se izučava na engleskom jeziku. Našim učenicima pružamo mogućnost sticanja međunarodno priznatih certifikata iz engleskog jezika, izdatih od strane British Council-a i Cambridge univerziteta. Ponosimo se kvalitetom našeg obrazovnog procesa i želimo da naši učenici uspješno savladaju engleski jezik.

S više od 1.500 učenika, koji trenutno pohađaju jednu od naših 11 škola, vjerujemo da Richmond Park obrazovanje pruža mladim ljudima najbolji početak za svijetlu budućnost.

12

Obrazovnih institucija

456

Zaposlenih

3580

Učenika i studenata

280

Medalja sa međunarodnih takmičenja

parallax background

NAŠA VIZIJA

RPS PRINCIPI

icon_eng

Engleski jezik

Većina nastave izvodi se na engleskom jeziku s ciljem usavršavanja engleskog jezika za sve učenike.
icon_support

Podrška

Njegujemo sigurno i zdravo okruženje za kompletan razvoj djeteta, gdje je pružen najbolji mogući odgoj i podrška.
icon_curriculum

Nastavni plan

Stavljamo akcenat na raznolikost gradiva kako bismo podstakli znatiželju kod učenika.
icon_personality

Karakter

Razvijamo samostalne i izdržljive individue, pune samopouzdanja, koje poštuju druge i imaju istinski osjećaj za odgovornost prema zajednici.

icon_skills

Vještine

Podstičemo znatiželjne mislioce koji vole učenje i stjecanje novih vještina i koji će se moći brzo prilagoditi budućnosti koja se brzo mijenja.
icon_activities

Vannastavne aktivnosti

Vjerujemo da se timski rad, ustrajnost, napredovanje, fokusiranost i disciplina mogu razviti kroz muziku, sport, umjetnost, aktivnostima na otvorenom i izlete.
icon_staff

Osoblje

Naš cilj je privući najbolje osoblje za rad u našim obrazovnim ustanovama, te pružiti osoblju obuku i podršku, kako bismo omogućili razvijanje prakse, metoda obrazovanja u Richmond Park Schools.
icon_opportunities

Izvrsne prilike za dalje

Učenici uspješno završavaju naše škole s izvanrednim mogućnostima za dalje usavršavanje.